Krasobrány: Minimalistické riešenie pre dychberúce zábery

Každá z nás má už od prvých hier s bábikami jasno v tom, aké chce mať svoje svadobné šaty. Síce sa o tom mnoho nehovorí, no v našom vnútri drieme aj určitá predstava o celej svadbe. V myšlienkach cítime vôňu kytíc dekorovaných do vysokých váz alebo naopak, vidíme jednoduché trávy a sušené kvety zdobiace stoly. Síce sa výber kvetov, farieb a doplnkov mení v závislosti od nášho vytúženého svadobného štýlu, jestvuje jeden prvok, ktorý padne vhod každej neveste. Krasobrány rôznych materiálov a tvarov boli stredobodom mnohých svadieb. A túto sezónu môžu byť súčasťou aj tej vašej.

 

Drevo, kov, kruh, trojuholník aj nezvyčajnejší mesiac

 

Krasobrány sú jednoduché drevené alebo kovové konštrukcie určené na obohatenie priestorov či „prenosných ateliérov“ na svadobné fotenie. Vyhotovenia v klasickejších geometrických útvaroch, ako napríklad kruh, hexagon, trojuholník či obdĺžnik tvoria základ tejto ponuky. Okrem nich môžete siahnuť aj po niečom atypickejšom: domčeku, mesiaci alebo antickej bráne.

 

 

Poslúži ako úchvatná dekorácia v rohu dokonalo zladenej svadobnej sály, rovnako vám môže byť nápomocná pri svadobnom fotení, nielen tom s manželom, ale aj so svadobčanmi. Či slávite uprostred ruchu mesta, kde chýba čarovný priestor, máte ďaleko k zámku alebo do hôr, fotografie získajú ten správny šmrc aj keď fotenie prebieha len na záhrade.

 

A výzdoba? Tá je už na vás. Vyberte si vlastný štýl, nechajte pracovať svoju fantáziu alebo stavte na jednoduchosť.

 

 

Dokonalý minimalizmus alebo trend roka 2021

 

Niekedy je skutočne menej viac. Minimalizmus je toho dôkazom. Ak ste jeho fanúšikom, ušetrite si ruky a nechajte vyniknúť krasobránu takú aká je. Upriamite pozornosť na jej materiál, tvar a podporíte čistotu, akú v sebe skrýva. Jednoduchosť prostredia okolo vás tak dovolí vyniknúť osobám na fotografii, zároveň však budú zábery svieže a s nádychom originálnosti.

 

Tip na fotenie

Využite priestor, v ktorom sa nachádzate a použite krasobránu ako fotografický rám. Zarovnajte doň krásy svojho okolia. Čo tak Tatry, Kriváň, vzdialený hrad alebo len nádherné polia?

 

 

Stovky neopakovateľných možností

 

Ak predsa len túžite po zdobenej kráse, verte, že každá z krasobrán bude unikátom. Vyberte si kvety, ktoré budú ladiť s výzdobou, urobte z brány kus Holandska. Môžete si vybrať trávy, sušené rastliny alebo siahnuť po prírodnom štýle plnom šišiek, sena a machu. Ak vás kvety nelákajú, vyskúšajte pierka, látky a iné dekorácie.

 

 

Očarili vás naše krasobrány? Kontaktujte nás pre bližšie informácie či technické parametre.