Medzinárodný deň žien

 

Medzinárodný deň žien, tiež známy ako Medzinárodný deň práce žien alebo Medzinárodný deň boja za práva žien, oslavuje sa každý rok 8. marca. 

Nezabudnite zavolať ženám, ktoré sú pre vás dôležité. Prianie k MDŽ si zaslúži mamička, babička, teta, sestra aj obľúbená kolegyňa.

 

 

Ako prekvapit ženu?

 

Prekvapenie pre ženu môže byť založené na jej osobnosti, záujmoch a preferenciách. Tu je niekoľko nápadov na to, ako môžete prekvapiť svoju partnerku:

 

Darujte jej niečo osobné a zmysluplné, čo pre ňu bude mať hodnotu. To môže byť kniha jej obľúbeného autora, šperk s osobným významom, vlastnoručne vyrobený dar alebo dokonca prekvapenie v podobe krátkeho listu s vašimi úprimnými pocitmi a výrazom vďaky za to, čo pre vás znamená.

Najdôležitejšie je pochopiť, čo by ju skutočne potešilo a urobiť pre ňu niečo osobné a zmysluplné. Prekvapenie by malo vyjadrovať vašu lásku, starostlivosť a snahu, aby ste ju šťastnú.

Samozrejme, výber darčeka pre ženu môže byť závislý od jej záujmov, osobnosti a štýlu. 

 

 

Tu je niekoľko univerzálnych tipov na darčeky, ktoré môžu zahŕňať rôzne záujmy:

 

Šperky: Klasický a elegantný darček. Môžete zvážiť náhrdelník, náramok, prstienok alebo náušnice podľa jej preferencií a štýlu.

 

Parfum: Luxusný parfum s príjemnou vôňou môže byť skvelým darčekom pre ženu. Vyberte vôňu, ktorá by mohla rezonovať s jej osobnosťou a štýlom. Popolárne su nielen telové ,ale aj bytové Aromalampy  či Aroma difuzéri

 

 

Kniha: Ak je knihomoľka, vyberte knihu od jej obľúbeného autora, knihu z jej obľúbenej žánrovej kategórie alebo nejakú novinku, o ktorej si myslíte, že by ju zaujala. Ak máte malé deti ,alebo ste v očakávaní určite poteši aj táto od  DR. Krause 

 

 

Wellness darčekový set: Darujte jej balenie s kvalitnými produktmi na starostlivosť o telo a relaxáciu, ako sú aromatické oleje, telové maslo, kúpeľové bomby a podobne. Ak chcete niečo extra siahnite po čokoládovej masáži ,ktora uvolní nielen telo ale aj ducha.

 

 

Technologické darčeky: Ak je technologický nadšenec, môžete ju potešiť najnovším smartfónom, tabletom, inteligentnými hodinkami, alebo inými darčekmi, ktoré by mohli zlepšiť jej každodenný život.

 

Pri výbere darčeka je dôležité myslieť na jej záujmy, potreby a preferencie, aby bol darček naozaj osobný a zmysluplný.


 

 

 

https://www.sofia.sk/sk/sperky/pandora

https://www.martinus.sk

https://www.martinus.sk/896673-detsky-mozog-novorodenec/kniha

https://www.alfapureo.sk/

https://www.notino.sk

https://www.douglas.sk

https://www.alza.sk/

https://www.hotelkaskady.sk/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAivGuBhBEEiwAWiFmYbEagBV_8bpPYCQ0Jvd3L_DoN0hPDyhhO3dsdLwe8FSbKHkz0U2j1RoCHR8QAvD_BwE

https://www.alfapureo.sk/

https://krause.sk/#section4