Originálne knihy hostí, ktoré nehodíte do šuflíka

Tak ako túžime, aby bývali Vianoce aspoň dvakrát do roka, tak si túžime zopakovať vlastnú svadbu. Deň, kedy sa všetko mení a my máme pocit, že náš život začína odznova chceme mať zväčnení na fotografiách a prežiť ho so svojimi najbližšími. A všetok ten stres a snaha porozprávať sa s každým a zároveň si vlastnú svadbu užiť spôsobí, že s polovicou hostí ledva prehodíme slovo. Svadobné knihy hostí však celú situáciu zachránia!

 

Príbeh napísaný len pre vás

 

Svadobné knihy sú niečím podobným ako kroniky v galériách a na zámkoch. Vezmete pero, podpíšete sa, že ste miesto navštívili, napíšete pár krásnych slov a prianí. Svadobná kniha vám umožní mať všetkých hostí pokope, navždy si uchovať ich priania, želania a spomienky.

 

Mať však knihu vo forme knihy je už dávno pasé! Svadobné trendy priniesli nové možnosti, ktoré vás zaručene očaria.

 

 

Fotokniha spomienok

 

Síce je fotokniha stále kniha, táto vám určite vyčarí kopu úsmevov. Jej základom je rezervácia fotobúdky, ktorá pozostáva z boxu na fotenie, plátna, profesionálneho osvetlenia a niekoľkých zábavných rekvizít. Box vás nielenže odfotí, ale hneď tlačí aj fotky. Preto je možné vytvoriť si ich neobmedzené množstvo s uletenými pózami a rovno ich vlepovať do knihy aj s krásnymi spomienkovým odkazmi.

 

Obraz na stenu

 

Čo je viac ako uložiť si spomienky zo svojho veľkého dňa priamo na stenu? Kedykoľvek pôjdete doma okolo, srdce vám zaplesá predstavami dlhej pretancovanej noci v bielych šatách.

 

Nechajte si zhotoviť sklenený rám na obraz s otvorom z hornej strany. Nechajte si vyrobiť niekoľko desiatok drevených srdiečok a umiestnite ich na viditeľné miesto vo svojej svadobnej sále. Svadobčania vám budú môcť na srdiečka písať vrúcne odkazy a priamo ich hádzať do rámu. A viete čo je na tejto možnosti najlepšie? Hneď ako prídeme domov, môžete si obraz zavesiť na klinček. Bez starostí a ďalších prác.

 

 

Alternatívou je rám bez skla. Medzi steny rámu natiahnite povrázok a nahraďte drevené srdiečka dizajnovými papierikmi a drevenými štipčekmi. Hostia budú môcť svoje želania pripínať na motúzik. Ak plánujete mať na svadbe aj fotobox, táto kniha hostí vám umožní obraz okoreniť aj fotkami.

 

Obálka prianí

 

Ďalším spôsobom ako urobiť z klasickej formy knihy zaujímavé dielko je prilepiť na jednotlivé strany malé obálky. Na stolík uložte malé papieriky a perá a nechajte hostí napísať vám sladké odkazy. Ďalším krokom bude ich vloženie do jednotlivých obálok s podpisom. Verte, že aj takáto malá zmena dokáže spraviť z klasiky sviežu vychytávku.

 

Kde budeme za 10 rokov?

 

Prejdime k trochu uletenejším nápadom, pri ktorých sa pobavia hostia a jedného pekného dňa aj vy. Nápadom je nová verzia knihy hostí s obálkami prianí. Vytvorte čosi podobné, no tentokrát pribaľte na stôl aj lepidlo. Svadobčania tentokrát nebudú mať tak celkom voľné ruky pri písaní. Ich úlohou bude napísať vám do obálky ich predstavy ako bude vyzerať vaše manželstvo a rodinka o 10 rokov. Papierik potom poskladajú, vložia do obálky a tú zalepia. Ďalšie kroky sú už len vo vašich rukách. Otvorte si tieto odkazy až na vaše prvé okrúhle výročie, a to po 10 rokoch svojho manželstva. Verte, že sa zabavíte, potešíme a nebudú chýbať ani slzy dojatia.

 

 

V núdzi poznáš priateľa

 

Ak vám pripadá 10 rokov ako nekonečná doba a vám už teraz tŕpnu prsty od zvedavosti, máme pre vás ďalší tip. Vaši priatelia a známi sú vo vašom živote, pretože veríte, že vás podržia aj v tom najťažšom. Požiadajte ich, aby na papieriky napísali tipy, rady alebo jednoducho len niečo potešujúce, čo veria, že by bolo osvietením pre vaše manželstvo v ťažkých časoch. A jedného dňa, keď príde hádka, môžete siahnuť po knihe hostí a nechať si poradiť od tých najmilovanejších.

 

Kniha hostí je rozkošný spôsob ako si okrem úsmevov na fotkách uchovať aj niekoľko pekných slov. Vymeňte tradičnú knihu za niečo špecifické, čo si budete môcť zavesiť na stenu alebo vám pomôže v krízach. Voľba je na vás.