Prskavky na svadbe: keď to medzi partnermi iskrí

Akoby to bolo včera, čo ste zažili to záhadné a nevysvetliteľné vzplanutie medzi vami a vtedy ešte neznámym človekom, z ktorého sa po rokoch stal váš partner. Možno vám to napovedali už vtedy vaše motýliky v bruchu, že ste stretli „to pravé a správne“.  Určite si pamätáte ako ste sa vznášali v oblakoch po vašich stretnutiach či zapípaní SMSky od svojej polovičky. Mali ste pocit, že svet akoby začal žiariť všetkými farbami dúhy a všetci naokolo vám hovorili, že žiarite. Keď nás stretne láska, je to skutočne akoby nám náš svet zaiskril a s tým pravým/pravou iskrí každým dňom viac a viac.

 

Roky plynuli a vy ste sa rozhodli, že z tých malých iskier vytvoríte poriadny ohňostroj v podobe vyrieknutia svojho „áno“. Váš vzťah je pre vás výnimočný, deň vašej svadby je pre vás výnimočný a chcete, aby aj celá jej atmosféra bola jednoducho nezabudnuteľná, a tak hľadáte to, čo ju rozžiari.

 

Každou svadobnou sezónou prichádzajú nové a nové trendy nielen v štýle svadobných šiat, výzdob a tlačovín, ale aj dekorácií a tých najmenších detailov. Kedysi to bola ryža, lupene ruží či konfety, ktoré nemohli chýbať v rukách drobných družičiek veselo pobehujúcich a pripravujúcich sa na svoju veľkú úlohu. Dnes si môžete vybrať z originálnych dekorácií v podobe svietiacich reťazí, pomocou ktorých vytvoríte hviezdne nebo, svietiacich nápisov a písmen alebo siahnuť po prskavkách, ktoré vám pripomenú tú tajomnú iskru, ktorá sa s vami nesie od prvého „ahoj“. Nie je to tak dávno, čo sme na Silvestra poslušne stáli a sledovali svoju malú iskriacu paličku ako pomaly vyhorieva a my môžeme len hádať, čo nový rok prinesie. Aj to je krásnou metaforou, ktorá z použitia prskaviek na vašej svadbe urobí výnimočný prvok. Odštartujte nimi svoj nový život!

 

Z takej ponuky sa vám zakrúti hlava

 

Trh sa plní požiadavkami a my len s úžasom sledujeme, čo sa nám znova ponúkne. Ani prskavky sa tomuto nevyhli. Dnes je možné zakúpiť si prskavky v tvare srdiečok, hviezd, štvorlístkov a vytvoriť si nezabudnuteľné divadlo. Pre klasikov sú však stále dostupné prskavky vo forme rovných paličiek najrôznejších dĺžok.

 

Vedeli ste, že?

Ani naša ponuka nemá o prskavky núdzu! Nájdete v nej prskavky v troch variantoch dĺžok. Dlhé merajú 70 cm, stredné 40 cm a krátke 28 cm. Stačí nás kontaktovať a my vám zašleme našu ponuku a s radosťou dodáme na vašu žiarivú svadbu.

 

Prskavky sú navyše skvelým spôsobom ako svoju svadbu ozvláštniť a zároveň nesiahnuť hlboko do vrecka. Ich ceny sa pohybujú na úrovni pár centov za kus. Určite tak zvážte ich využitie. Je množstvo spôsobov ako ich zakomponovať do deja svadobného programu a zároveň nebudete mať pocit, že váš rozpočet, ktorého ste sa striktne držali, zruinovali.

 

Svadobčania, vy, prskavky a šikovný fotograf

 

Vďaka svojej jednoduchosti je možné prskavky nielen zakomponovať do krás svadby, ale ich aj veľmi nenásilne vložiť do programu. Môžete ich využiť na jeho záver ako čerešničku na torte, po ktorej sa jedna časť hostí poberie do postelí a tá druhá na stoly, kde budú tancovať až do rána. Urobíte nimi krásnu bodku za svojou svadbou a určite v tomto okamihu dojemnej atmosféry nezostane suché ani jedno oko. Svadobný fotograf vám určite vyčaruje krásne spomienkové fotky. Už si to len predstavte ako stojíte v tmavej noci ruka v ruke so svojim životným partnerom, rodinou a tváre vám ožarujú len poletujúce iskry.

 

Ak chcete tieto fotky posunúť ešte ďalej, využite prskavky na svojom svadobnom fotení. Určite sa vám podarí vykúzliť úchvatné zábery. Nemusíte s nimi však len tak stáť. Zavolajte si pomocníkov a vytvorte v pozadí zo žiary prskaviek nápis či znak srdca. Šikovní fotografi majú v hlave kopu nápadov ako sa pohrať s týmto jednoduchým a lacným prvkom.

 

Malá rada

Ak sa rozhodnete pre prskavky, myslite na to, že aj to najkrajšie dokáže občas vytvoriť peknú šarapatu. Dávajte pozor na svoje svadobné šaty, aby vám táto krásna chvíľa nevyčarovala na tvári skôr vrásky ako úsmev. A ak zatúžite po svadobných fotkách s prskavkami, voľte tie dlhšie, aby ste mali dostatok času na zachytenie momentov.

 

Prskavky sú krásnym svadobným detailom, ktorý sa postará o dojemné chvíle a úchvatné zábery. Naši fotografi sa vám o ne radi postarajú.