Stavte na originálne doplnky. Aj vy si zaslúžite byť stredobodom pozornosti!

Stredobodom pozornosti väčšiny svadieb býva zvyčajne nevesta. Čo si budeme nahovárať – konkurovať snehobielym, ba priam rozprávkovým, šatám je viac-menej ekvivalentom povestnej „Mission Impossible“. Aj napriek tomu sme však toho názoru, že patričnú dávku pozornosti si zaslúži aj ženích.

 

Na to, aby nevesta na svadbe zažiarila, jej väčšinou stačia prekrásne šaty, ktoré ju vynesú vysoko ponad všetkých svadobčanov. Nikto z hostí totižto na sebe nič podobné v danej chvíli nemá. Bohužiaľ, ženísi to majú o čosi náročnejšie. Konkurencia v podobe ďalších oblekov na svadbe je prirodzene vysoká. Ako sa teda odlíšiť od väčšiny hostí? Stavte na originálne doplnky!

 

Originálne doplnky pre ženícha

 

Keď sa pozornejšie zamyslíte, uvedomíte si, že svadobný outfit ženícha ponúka skutočne mnoho možností, ako sa poriadne vyšantiť. Stačí sa pozastaviť pri topánkach, opaskoch, motýlikoch, trakoch či nesmierne populárnych manžetových gombíkoch. A to sme úplne vynechali oblekové vesty, ktoré oplývajú schopnosťou dodať ženíchovmu looku ten pravý punc elegancie. Keďže však nejde o typický doplnok, ale skôr o ďalší kus oblečenia, do nášho zoznamu sme ich nezaradili.

 

 

Topánky a opasky

 

Topánky a opasky predstavujú ideálny spôsob, ako oživiť svadobný oblek. Čo sa týka oblekov, v súčasnosti sú v kurze modré či šedé prevedenia. K takýmto farbám výborne pasujú hnedé topánky a opasky. Zatiaľ čo v prípade topánok môžete vyberať z rôznych vzorovaných modelov, opasky ponúkajú na výber z rôznych spôsobov prešívania.

 

Náš tip

Odvážnejším a sebavedomejším ženíchom, ktorí nemajú strach z experimentovania, odporúčame vyskúšať do svadobných topánok takzvané veselé ponožky. Nemali by ste to však preháňať výrazne kontrastnými odtieňmi.

 

Motýliky a traky

 

Vesta, kravata, motýlik, traky... Nejednému by sa z toho zatočila hlava. Nalejme si však čistého svadobného vínka, trendovým hitom súčasnosti sú motýliky – predovšetkým tie drevené. No a nie je žiadnym tajomstvom, že motýliky sa výborne kombinujú s trakmi. V takomto prípade však určite vynechajte vestu, aby ste to príliš neprečačkali.

 

 

Náš tip

Zažiarte spolu s nevestou vďaka vašim popolnočným outfitom. Motýlika a traky môžete dokonalým spôsobom zladiť s popolnočnými šatami či nevestinými doplnkami, akými sú napríklad náušnice.

 

Manžetové gombíky

 

Originálnym svadobným doplnkom sú jednoznačne aj manžetové gombíky, ktoré majú vo svojej podstate podobný efekt ako vyššie zmieňované vesty. Svadobnému outfitu dodajú povestný punc elegancie, pričom budú predstavovať akúsi čerešničku na torte.

 

Náš tip

Personalizujte vaše manžetové gombíky gravírovaním špeciálne pre vás a váš svadobný deň. Navyše, gravírované manžetové gombíky sa stanú prekrásnou spomienkou na váš svadobný deň, ba dokonca cenným rodinným dedičstvom.