Strávte nezabudnuteľný víkend v domčekoch v korunách stromov

Strávte nezabudnuteľný víkend v domčekoch v korunách stromov

 

Ak premýšľate nad víkendom v prírode, ďaleko od hlučného a rýchleho kolobehu života, máme pre vás skvelý nápad. Či už ide o romantický víkend vo dvojici, darček k narodeninám alebo svadobnú cestu, na tom nezáleží. Jedno je však isté, zaručujeme vám neopakovateľný zážitok v korunách stromov Wildhouse na Donovaloch.

 

 

Veľké dobrodružstvo 

 

Určite ste sa mnohí zamysleli, prečo práve domy v kurunách stromov. Približuje Lucia Ramljaková. „Naše domy v korunách stromov sú oslavou prírody, individuálnej slobody, dobrodružstva a sebaobjavovania,  o ktorú sa s vami chceme podeliť. Vznikli z našej lásky k prírode, ktorú tiež chceme zdieľať so všetkými, ktorí hľadajú spomalenie z tempa hektického života.“ Ide o unikátne spojenie oddychu a unikátnosti, ktorú len tak ľahko nenájdete. 

 

Návštevníci Wildhouse si prídu na svoje

 

Ponuka možností, kam zájsť v okolí, je ozaj široká. Vybrať si môžete z množstva chodníkov či trás. „Našim hosťom radi odporúčame prechádzky mnohými turistickými chodníkmi v okolí či jazdu po značených cyklotrasách, ktoré vás môžu priviesť napr.do niekoľko kilometrov vzdialenej národnej kultúrnej pamiatky, bývalej osady Kalište na úpätí južných svahov Nízkych Tatier,“ hovorí Lucia Ramljaková. 

 

Každý podľa svojej chuti

 

Wildhouse prináša so sebou množstvo zážitkov v rôznych podobách v každom počasí, ktoré určite oceníte. Pokračuje Lucia Ramljaková: „Je to už samozrejme na každom návštevníkovi, ako sa rozhodne tráviť čas vo WildHouse - či si pri východe slnka na lúke zacvičí jogu, pozbiera kvety alebo lesné jahody, urobí si piknik, zahrá bedminton. Každý má široké množstvo aktivít na výber a inklinuje k niečomu inému. práve to je super.“ Ak máte radi outdoorové aktivity, určite vás poteší, že základnú výbavu nájdete priamo v domčeku, je vám plne k dispozícii. Rovnako aj spoločenské hry či aróma difuzér s esenciálnymi olejmi pre prípad, ak sa rozhodnete zostať vo vnútri a zabaviť sa či relaxovať takýmto spôsobom. 

 

 

Domčeky zasadené v lone prírody

 

Situovanie domčekov nie je čisto náhodné. Ide o vzácnu a unikátnu faunu a flóru, ktorá je pastvou nielen pre oči, ale i dušu. Prezrádza Lucia Ramljaková: „Pre naše domy sme vybrali krásne prostredie Národného parku Veľká Fatra, kde sa z Pavlovej lúky na Donovaloch predostiera neobyčajná prírodná panoráma okolitých vysokých hôr a zmiešaných lesov.“ Znie to priam neuveriteľne, ale z pohodlia a bezpečia terasy domčeka môžete sledovať tie najkrajšie západy slnka, vychutnať si pohľad na nočnú oblohu a začuť zvuky divokej prírody. Pokračuje Lucia: „Áno, zvieratá sú v bezprostrednej blízkosti,  v okolí domčekov sa podvečer často pasú jelene a srnky, zahliadnuť môžete aj zajace, veveričku či líšky. Obľúbeným budíčkom najmä detí bývajú zvonce ovečiek, ktoré sa v okolí domčekov pasú takmer každý deň.“ 

 

 

Na dosah ruky

 

Ide o bezprostrednú prírodu, kde by sa mohlo zdať, že všetky služby a občianska vybavenosť sú na kilometre ďaleko. Vybavenosť a služby horského rekreačného strediska Donovaly sú však na dosah ruky.  Donovaly sú ľahko dostupné svojou výnimočnou polohou v srdci stredného Slovenska.

 

 

Wildhouse ako miesto na spomienky

 

Položili ste si otázku, kto si domy v korunách stromov užije najviac? Lucia Ramljaková objasňuje: „Každý, kto má otvorené srdce a chce zažiť niečo iné, jedinečné. V korunách zdravých bukov si v domčeku z červeného smreku môžete užiť ten pravý oddych s priateľmi, romantiku vo dvojici, ale aj aktivity s deťmi či vnúčatami.“ Hovorí nám tiež o zážitkoch, ktoré považuje sa kľúčové a nesmierne vzácne: „Sme radi, že sme mali možnosť u nás v domčekoch byť pri mnohých nezabudnuteľných momentoch, ako žiadosti o ruku či svadobné cesty, o ktoré sa s nami naši hostia podelili. Absolvovali sme tiež viaceré svadobné fotenia, pre ktoré je toto miesto ako stvorené. Wildhouse má všetky atribúty zážitkového ubytovania a napĺňa predstavu o príjemne strávenom čase v prírode, ktorý vás dobije energiou a pozitívnym nastavením, ktoré má veľkú silu ovplyvniť náš deň.“

 

 

Raňajky, na ktoré nezabudnete

 

Wildhouse navštevujú všetky vekové kategórie, keďže, ako sme už spomenuli, na svoje si príde každý. Súčasťou pobytu sú aj originálne raňajky. Dopĺňa Lucia: „Okrem nezabudnuteľného zážitku noci na strome, súčasťou pobytu sú aj raňajky v piknikovom košíku, ktoré si na lane vytiahnete priamo na terasu.“

 

Hotové dobrodružstvo

 

Dobrodružstvo vnímame každý inak, za zmienku však určite stojí to vo Wildhouse, ktoré si vás doslova podmaní. „Keďže v domčeku na strome nie je elektrika, okrem mesačného svitu budú pre vás pripravené baterky, čelovky a rôzne lampáše s umelým svetlom, ktoré zároveň príjemne dotvárajú tú pravú atmosféru noci v prírode,“ opisuje Lucia Ramljaková.

 

 

Príďte a zažite nezabudnuteľné

 

Slovami sa niekedy pravá podstata vyjadriť nedá, platí to aj v prípade domov v korunách stromom Wildhouse. „Niekedy musíme odísť, aby sme prišli opäť k sebe. Magické veci sa dejú každý deň, užite si atmosféru, pohodu a pokoj v domčekoch Wildhouse Donovaly, ktoré sú miestom, kde spomalíme, prepojíme sa viac so sebou, svojou intuíciou a prírodou,“ dodáva Lucia Ramljaková. 

 

 

Ak ste sa rozhodli pre pobyt v korunách stromov, rezervovať si ho môžete na stránke: www.wildhouse.sk 

 

 

 

Rovnako tak môžete načrieť do atmosféry domčekov Wildhouse v ich youtube videách: https://www.youtube.com/watch?v=LQYDohLz0io https://www.youtube.com/watch?v=eR-Q7DofxKQ&t=33s

instagram: wildhouse_donovaly 

Zuzana Wagnerová