Svadobný deň v rebelskom duchu čiernej a bielej farby

Svadobný deň môžeme pokojne a bez ostychu označiť za jeden z najkrajších dní, aké sa dajú počas našich životov zažiť. Pod toto tvrdenie sa ochotne podpíše nielen celý náš tím, ale aj hŕba spokojných zákazníkov, s ktorými sme mali možnosť stráviť práve spomínané radostné chvíle.

 

Neodmysliteľnou súčasťou väčšiny svadieb sú okrem slávnostného oblečenia aj vyzdobené sály, kvety, dekorácie, torty, oznámenia a iné drobnosti, ktoré majú za úlohu dotvárať celkový výsledný efekt. V súvislosti s týmito prvkami je nutné podotknúť, že ponúkajú možnosti všakovakých prevedení v najrôznejších farebných odtieňoch. Rozmýšľali ste však niekedy nad tým, že by bol celý svadobný deň ladený v duchu čiernej a bielej farby?

 

Čierno-biely svadobný deň? Prečo nie?

 

Pre niekoho utópia či prílišná extravagancia, pre iného trendy, inakosť alebo moderna... Aj tak sa dá charakterizovať svadobný deň v rebelskom prevedení čiernej a bielej farby. Čo máme pod týmto slovným spojením vlastne na mysli?

 

 

Predstavte si svadobný deň ladený do vyššie spomínaných farieb, no o čosi netradičnejším spôsobom. Pýtate sa, ako? Čo tak napríklad výmena čiernej a bielej farby medzi ženíchom a nevestou? Jednou z možností je taktiež čierne oblečenie pre družičky a družbov, čierno-biela výzdoba alebo čierno-biela torta, či oznámeniapozvánky. Pre lepšiu predstavivosť pridávame aj zopár inšpirácií.

 

Čierne svadobné šaty

 

Nalejme si čistého vína. Svadobné šaty majú zaškatuľkovanú bielu farbu už od čias panovania anglickej kráľovnej Viktórie, čo bolo ešte v 19. storočí. To však neznamená, že je to jediná farebná alternatíva. Čoraz populárnejšou sa v súvislosti so svadobnými šatami totižto stáva čierna farba. Či už si vyberiete kompletne čierne šaty, alebo dáte prednosť čiernym prvkom na šatách, na elegancii rozhodne nestratíte.

 

Biely svadobný oblek

 

Aby sme sa však nevenovali len nevestám, ktoré sú aj tak najväčším stredobodom pozornosti, posvietime si taktiež na ženíchov. Aktuálne sú síce v kurze modré obleky, no uvažovali ste aj na bielymi? Práve kombináciou farieb, okolo ktorých sa točia tieto riadky, môžete dosiahnuť pozoruhodný výsledný efekt.

 

 

Čierne oblečenie pre družičky a družbov

 

Pokiaľ sa na čierne svadobné šaty predsa len necítite, no čiernu farbu by ste aj tak na vašej svadbe uvítali, poproste o pomoc družičky a družbov. Keď sa všetci zladia do rebelskej čiernej, nevesta v bielych šatách bude vyčnievať z davu ako skutočná princezná.

 

Čierno-biela svadobná výzdoba

 

Samozrejme, nesmieme zabudnúť ani na svadobnú výzdobu. Práve tá totižto ponúka ideálny spôsob, ako do svadby zakomponovať prvky bielej a čiernej farby. Koniec koncov, presvedčte sa o tom sami.

 

 

Čierno-biela svadobná torta

 

Keď už sa rozhodnete pre rebelskú čierno-bielu výzdobu, môžete v podobnom duchu pokračovať aj v spojitosti so svadobnou tortou. Či už si vyberiete na jej realizáciu ako dominantnú farbu bielu, alebo čiernu, perfektne zapadne do vášho rebelského konceptu.

 

 

Čierno-biele svadobné oznámenia a pozvánky

 

No a na záver nemôžeme zabudnúť ani na svadobné oznámenia a pozvánky. Bez nich by sa totižto nezaobišla žiadna svadba. Každopádne, fotografia, ktorú prikladáme o čosi nižšie, je jasným dôkazom toho, že aj biele na čiernom môže pôsobiť elegantným a dôstojným dojmom.

 

 

Odporúčanie pre váš svadobný deň

 

Bez ohľadu na to, či fandíte tradičnej svadbe bez extravagantných prvkov, alebo sa prikláňate k rebelským farbám, nezabúdajte na uchovanie spomienok. Svadobný deň je totižto zážitok na celý život, a preto si zaslúži patričnú dokumentáciu v podobe emotívnych fotografií a originálnych videí.