Svetelné reťaze: Na prechádzke nebom

Čím to je, že sme tak užasnutí pri pohľade na nebo plné hviezd? Čím to je, že tie milióny trblietajúcich sa bodiek na temnej a nekonečnej oblohe považujeme za jednu z najromantickejších vecí prírody? Nuž, zrejme je to preto, lebo nás fascinuje tajomno, nevysvetliteľnosť, nekonečnosť... A tak akosi sa toto hviezdne nebo ponáša práve týmito prívlastkami na lásku. Pravú lásku. Úžasnú v jej nekonečnosti, nevysvetliteľnosti a tajomnosti.

 

Rok sa s rokom stretol a vy ste našli túto svoju pravú lásku. Rok sa minul, aj druhý a tretí. Zrazu je tu svadba. Čo s dekoráciami? Ako ozvláštniť svadobné fotografie a vtesnať do nich tie fascinujúce pocity a motýliky v bruchu, ktoré ste zažívali v tento neopakovateľný deň? Čo tak dodať fotkám hlbší zmysel a symbolizovať vašu lásku práve bezhraničným hviezdnym nebom?

 

 

Naše svietiace reťaze vytárajú dojem skutočných hviezd a je len na vás, kam ich umiestnite. Ponúkané sú v troch dĺžkových variantoch. 5, 7 a 10 metrov dlhé reťaze je možné na seba navzájom napájať a kombinovať. Vytvoríte tak reťaz v dĺžke, ktorá vyhovie vašim potrebám a predstavám. Jednotlivé žiarovky pripomínajú Edison žiarovky a sú umiestnené 70 až 100 centimetrov od seba.

 

Čo s nimi?

 

Svetelné reťaze sa nespájajú s nekonečnom len vďaka dojmu hviezdneho neba. Vďaka možnosti nadpájania a umiestnenia do interiéru aj exteriéru sa vám naskytujú nekonečné možnosti s ich využitím. Inšpirujte sa našimi nevestami a ženíchmi, ktorý podľahli čaru reťazí.

 

 

Svetelné stropy

 

Hneď prvým spôsobom na umiestnenie reťazí je interiér. Chodba k vašej svadobnej sále vie zažiariť originálnym osvetlením. Alebo vymeňte typické reflektory v sálach za svetelný strop. Nielen, že očaria všetkých svadobných hostí, vytvoria tiež úžasnú atmosféru.

 

Niekde v tme

 

Svadobné fotografie v exteriéri je možné fotiť aj po zotmení. Získate pocit väčšej intimity a vďaka tme a jemnému osvetleniu reťazami zamerajú všetku pozornosť na vás a vašu lásku. Nielen, že budete mať krásne fotografie, nezabudnete ani na chvíle samotného fotenia, ktoré vytvoria vašej čerstvej manželskej láske priestor na romantiku. My sme pri fotení využili reťaze na dekorovanie koruny stromu.

 

 

Dekorácia na všetko, čo vám napadne

 

Ak netúžite po svetelných stropoch, reťaze sú užitočné pri tvorbe najrôznejších dekorácii, či už pôjde o miesto v interiéri určené na fotenie alebo osvetlenie chodníčka k sále. My sme skúsili spojiť dva objekty do jedného. Drevená krasobrána získala nový šat a svadobné fotografie skutočný šmrnc.

 

 

Ako je to u nás?

 

Svetelné reťaze prenajímame na 1 až 3 dni. Vydvihnutie si viete zabezpečiť sami, v našom LKstudio v Tesárskych Mlyňanoch, alebo prinesie reťaze priamo k vám domov náš kuriér. Naše hviezdy máte rezervované hneď po zaslaní objednávky a potvrdenia o platbe.

 

Neváhajte nás kontaktovať ohľadom poskytnutia bližších informácií a cenníka.