Svietiace písmená

Svietiace písmená sú dekoratívne prvky, ktoré obsahujú vnútorné svetelné zdroje , čo im umožňuje vytvárať jasné a atraktívne svetelné efekty. Tieto písmená sú populárne pre rôzne príležitosti, vrátane svadieb, osláv narodenín, párty, podnikových akcií a ďalších špeciálnych udalostí.  Ich variabilita v dizajne a možnostiach použitia ich robia obľúbeným doplnkom pre rôzne príležitosti.

Velké svietiace písmená sú skvelým doplnkom na svadbe, ktorý môže pridať zábavu a eleganciu do atmosféry.

 

Tu je niekoľko spôsobov, ako ich môžete využiť:

 

 

Inicialy novomanželov

 

Zoberte písmená s iniciálami vášho a vášho partnera a umiestnite ich na viditeľné miesto, napríklad vedľa vchodu na svadobnú hostinu alebo na tanečnú podlahu. To vytvorí výnimočný prvk so zameraním na vás ako novomanželov.

 

 

Svadobné heslo alebo dátum 

 

Použite svietiace písmená na zobrazenie hesla vášej svadby alebo dátumu, keď ste sa vzali. Toto je skvelý spôsob, ako personalizovať váš veľký deň.

 

Svadobný nápis 

 

Umiestnite na svadobný priestor veľký svietiaci nápis, ktorý vyjadruje lásku alebo šťastie. Napríklad "Láska nás spája" alebo "Najkrajší deň nášho života".

 

 

 

Osvetlenie tanečnej podlahy

 

Veľké svietiace písmená na tanečnej podlahe môžu vytvoriť výnimočnú atmosféru pre prvé tance novomanželov a hostí.

 

 

Fotogenické pozadie 

 

Použite svietiace písmená ako pozadie pre fotografovanie hostí. Toto bude skvelým miestom pre fotky spolu s vašimi blízkymi.

 

 

Vnútorná alebo vonkajšia dekorácia

 

Zvážte umiestnenie svietiacich písmen na strategické miesta v priestore, kde sa koná svadba. Mohli by ste ich umiestniť aj vonku, ak sa svadba koná v noci.

 

 

Rozsvietenie noci

 

Ak máte vonkajší svadobný prívesok alebo terasu, môžete použiť svietiace písmená na osvetlenie priestoru v noci, čo vytvorí nádhernú a romantickú atmosféru.

 

 

Písmená nielen na svadbu

 

Svietiace písmená môžu byť skvelým doplnkom aj  pre oslavy narodenín, pretože pridávajú zábavný a výnimočný vizuálny efekt do oslavného prostredia.

Použite svietiace písmená, aby ste vytvorili meno oslávenca.

 

 

Toto je skvelý spôsob, ako osobne upriamiť pozornosť na slávnostného hostiteľa.

 Ak má oslávenec špecifický vek, umiestnite svietiace písmená s číslami, ktoré reprezentujú vek oslávenca. Napríklad "30" pre tridsiatku alebo "50" pre päťdesiatku.

 

 

Nápisy ako "Happy Birthday": Použite svietiace písmená na vytvorenie nápisu "Happy Birthday". Tento nápis môžete umiestniť na stôl s dortom alebo na stenu ako hlavný bod oslavy.

Výrazy ako "Party Time" alebo "Celebrate": Vytvorte nápisy, ktoré odrážajú atmosféru oslavy a párty. Toto môže byť skvelým doplnkom pre tanečnú podlahu alebo priestor na oslavu.

 

 

Použite svietiace písmená na zobrazenie názvu vášej firmy alebo organizácie.

 

Môžete ich umiestniť na vchod, registráciu alebo hlavný priestor akcie, aby ste zdôraznili firemnú identitu.

Motto alebo slogan: Ak máte firemné motto alebo slogan, vytvorte svietiaci nápis, ktorý ho zobrazuje. Toto môže byť inšpiračný prvok pre zamestnancov a účastníkov akcie.

Produkty alebo služby: Ak predstavujete konkrétne produkty alebo služby, použite svietiace písmená na ich zvýraznenie. Môžete vytvoriť písmená, ktoré predstavujú vaše hlavné produkty alebo symboly.

 

 

Čísla a údaje: Ak na firemnej akcii zdieľate dôležité čísla alebo údaje o svojom podnikaní, môžete ich zobraziť prostredníctvom svietiacich čísel alebo grafiky.

Témy a motivácie: Ak má akcia špecifickú tému alebo cieľ, použite svietiace písmená na jej zvýraznenie. Napríklad, ak je téma "Inovácia," vytvorte svietiaci nápis s týmto slovom.

Fotografické pozadie: Vytvorte fotogenickú zónu s veľkými svietiacimi písmenami, ktorá bude slúžiť ako pozadie pre fotografovanie účastníkov akcie. Toto môže byť skvelým spôsobom pre získanie pozornosti na sociálnych médiách.

Osvetlenie interiéru: Svietiace písmená môžete umiestniť vo vnútri priestoru, aby ste vytvorili atraktívnu a modernú atmosféru pre hostí.

Pódium alebo hlavné stretnutie: Ak máte pódium na vašej akcii, môžete použiť svietiace písmená na ozdobenie pódia alebo na zobrazenie kľúčových informácií, ako je téma konferencie alebo názov prezentujúceho rečníka.

 

 

Svietiace písmená môžete umiestniť vo vnútri miestnosti, aby ste vytvorili atraktívnu atmosféru.  Vytvorte fotogenickú zónu s veľkými svietiacimi písmenami, ktorá bude slúžiť ako pozadie pre fotografovanie hostí. Toto vytvorí výborné spomienky na oslavu.

 Ak sa oslava koná vonku, môžete svietiace písmená umiestniť na terasu, dvor alebo záhradu, čo vytvorí zábavnú a pohodlnú atmosféru.

 

Ak máte záujem dozvedieť sa o technických parametroch či podmienkach prenájmu písmen viac neváhajte nás kontaktovať

info.lovely.lights@gmail.com

https://www.instagram.com/lovelylights_sk/  instagram

https://svietiace.sk/  svietiace písmená