Ako pripraviť sexi prekvapenie pre novomanžela?

 

O výnimočnosti svadby sa hovorí viac než dosť. Už menej pozornosti sa však venuje svadobnej noci, ktorá by mala byť rovnako výnimočným okamihom ako váš svadobný deň. Je to okamih, ktorý vám obom dáva priestor odhodiť masky, zavrieť sa pred svetom a dať tomu druhému najavo, že v danej chvíli neexistuje nič viac než vy a vaše vzájomné spojenie. Zbytočne sa však neunáhlite a nestavte všetky svoje tromfy na spontánnosť. Verte, že túto noc sa oplatí dôkladne naplánovať.

 

Hovorí sa, že šťastie praje pripraveným, a počas svadobnej noci sa vám to rozhodne potvrdí. Výnimočná chvíľa si predsa zaslúži výnimočnú prípravu. Tá síce pozostáva z maličkostí, no práve tie vás privedú k výsledku, s ktorým budete obaja spokojní. Ako teda naplánovať svadobnú noc? Akú atmosféru navodiť a čo by vám nemalo chýbať?

 

Čistá posteľ

 

Základom dokonalého prostredia je čerstvo prezlečená posteľ. Dobre urobíte, ak na túto príležitosť vyberiete nové, luxusnejšie posteľné oblečenie, pod ktorým ste ešte nikdy nespali. Kvôli tejto príležitosti sa naozaj oplatí poobzerať po eshopoch či zastaviť sa v niektorej z kamenných predajní a vybrať posteľnú bielizeň, ktorá u vás nie je úplne bežná. Pokiaľ vám to rozpočet dovoľuje, pokojne siahnite aj po niečom drahšom, čo vo vašom čerstvom manželovi už na prvý pohľad vzbudí dávku nevšednosti. Spomedzi vzorov sa pritom oplatí zvoliť niečo čisté a jednoliate, pretože výrazné vzory by na vás oboch mohli pôsobiť rušivým dojmom.

 

 

Pôsobivá hudba a omamná vôňa

 

Počas svadobnej noci sa oplatí zapôsobiť na všetky zmysly, preto by ste mali myslieť aj na výber vhodnej hudby a arómy, ktorá sa rozplynie vašou spálňou. Do hudobného mixu pokojne namiešajte nielen romantické, ale aj mierne dráždivé tóny a spomedzi vôní vyberte takú, ktorú má váš partner rád. Určite však nesiahajte po príliš výstredných a dráždivých vôňach, ktoré by zapríčinili, že vás rozbolí hlava alebo sa začnete cítiť nekomfortne.

 

 

Sviečky. Veľa sviečok

 

Nič nedokáže romantickú atmosféru navodiť lepšie než svetlo sviečok, preto v rámci príprav na svadobnú noc pamätajte aj na ich bohaté zásoby. Väčšina sviečok však v sebe ukrýva aj istú arómu, preto si dajte pozor, aby ste to s vôňou neprehnali. Ak už ste priestor rozvoňali iným druhom vône, siahnite radšej po čistých čajových sviečkach, z ktorých sa počas horenia neuvoľňuje žiadna aróma. Okrem toho nezabúdajte na bezpečnosť. Každú sviečku umiestnite do skla a do bezpečnej vzdialenosti od čohokoľvek, čo by mohlo neplánovane vzbĺknuť. Nechcete predsa namiesto romantiky hasiť požiar.

 

 

Sexi župan

 

Nezabudnite, že dôležitejšia než romantická atmosféra ste vy, preto by ste si mali dať záležať aj na tom, ako budete vyzerať, a čo budete mať na sebe. Navonok nebuďte príliš výstredná, práve naopak. Zachovajte si dávku elegancie a zdanlivej nedostupnosti, ktorú môžete dať najavo napríklad hodvábnym županom. Nesiahajte po ničom priesvitnom, žiarivo farebnom či prečačkanom a držte sa pravidla, že menej je v tomto prípade viac. Elegantný, nepriehľadný župan doplnený o pravú, jemnú čipku tento účel dokonale splní. Nemôžete dať vášmu manželovi predsa hneď na úvod najavo, čo všetko ho počas večera čaká!

 

Luxusný parfum

 

Krásna žena a kvalitný parfum je skrátka vražedná kombinácia, ktorá zaručene opantá každého muža, preto si okrem dôkladnej sprchy a zvláčňujúceho telového mlieka nezabudnite pred svojou svadobnou nocou dopriať aj niekoľko kvapiek luxusného parfumu. Dôkladne ho pritom naneste nielen do oblasti krku, ale všade tam, odkiaľ sa najlepšie uvoľňuje - zápästia, spánky, oblasť za ušami, dekolt, lakťové jamky, a pre dokonalý efekt nezabudnite ani na podkolenné jamky a členky.

 

 

Elegantný podväzok 

 

Jediné, čo na úvod môže byť spopod vášho župana vidieť, je podväzok. Ten totiž dokáže vo vašom manželovi vzbudiť obrovský záujem! Opäť však nezabudnite, že podväzok nemá byť vulgárnym doplnkom, práve naopak. Vyhnite sa preto tomu, že kúpite prvý, ktorý nájdete, prípadne že použijete ten z rozlúčky so slobodou. Existuje predsa veľa možností, ako si zadovážiť pekný, ručne robený a dôkladne prepracovaný podväzok, ktorý vášho manžela len utvrdí v tom, že ste ozajstná dáma na úrovni. Dajte si preto tú námahu a poobzerajte sa po doplnku, ktorý nebude prezentovať prvoplánovosť a lacný gýč.

 

 

Luxusné spodné prádlo

 

Nezabúdajte, že celá svadobná noc by sa mala niesť v hesle - nie je sexi ako sexi. Ak to platí pri župane a podväzku, o to viac to platí práve pri spodnom prádle, ktoré by ste si rozhodne mali vybrať špeciálne na túto príležitosť. Zásadne sa vyhnite lacným napodobeninám čipky a siahnite výhradne po luxusnejších značkách. Je síce pravda, že si budete musieť siahnuť hlbšie do vrecka, ale nezabúdajte, že toto je príležitosť, ktorá sa už nikdy nebude opakovať (teda, aspoň by sa opakovať nikdy viac nemala). Typov svadobného spodného prádla pritom nájdete viac - od konzervatívnejšej klasiky až po poriadne odvážne provokatívne strihy, ktoré však nie sú každej z nás blízke. Pri výbere spodného prádla preto rozhodne nechoďte proti sebe samej. Vyberajte nielen podľa kvality, ale aj podľa vášho vkusu, aby ste sa počas svadobnej noci cítili čo najpohodlnejšie a dokonale uvoľnene. 

 

 

Svadobná noc aj niekoľko dní po svadbe

 

Na záver už len jedna rada - v deň svadby na takúto svadobnú noc zabudnite. Nesnažte sa nahovoriť si, aké dokonalé to bude v deň, kedy ste od 6:00 na nohách, čelili ste jednému z najväčších stresov v živote, obaja ste na smrť unavení, vyčerpaní a jediné, čo si nadránom, keď sa konečne dostanete do postele, budete priať, bude aspoň hodina spánku. Nezabúdajte totiž, že svadbou povinnosti nekončia, a že minimálne týždeň po nej vás ešte čaká množstvo zdĺhavých vybavovačiek. Nikam sa preto neponáhľajte a kľudne si svoju svadobnú noc odložte na neskôr. Nič vám predsa neujde, ak si dokonalú romantiku doprajete až niekoľko dní po svadbe, práve naopak. Uvidíte, že z nej obaja budete mať omnoho krajší zážitok.

 

 

 

 

Kategória: Za závojom

Rozsah: dlhý článok (3,29 normostrany)

približná dĺžka čítania: 7 min.

Autor: Alžbeta Jambrichová