Plánovač plán B ako skvelý pomocník pri plánovaní svadby

Plánovač plán B ako skvelý pomocník pri plánovaní svadby

Plánovanie svadby môže byť zložitým procesom, ale s pomocou svadobného plánovača môže byť celý proces organizácie omnoho jednoduchší a organizovanejší.

 

Čo môžete od plánovača očakávať?

Prevedie ťa detailne krok po kroku prípravou svadby tak, aby si bola vo svoj svadobný deň šťastná, usmiata a spokojná nevesta a vedľa seba mala spokojného, milujúceho a šťastného ženícha.
Ako sme písali v úvode, Plán B má takmer 200 strán. Je rozdelený do 7 kapitol, ktoré sú logicky zoradené a označené štítkom, a tak sa rýchlo dostaneš k tomu, čo hľadáš. Kapitoly sú ďalej rozdelené na podkapitoly, aby všetko dávalo zmysel. Ak ti bude vyhovovať iné poradie, strany jednoducho vyberieš a premiestniš, alebo k nim pridáš poznámkový list, to-do list či porovnávač dodávateľov. 

Súčasťou je tiež svadobný checklist s predvyplnenými úlohami, ale aj mesačné kalendáre, kde si môžeš značiť všetky stretnutia, telefonáty či deadline-y. Taktiež tipy, triky, odporúčania, ale aj stránky na upokojenie. Nájdeš tu aj miesto, kde si môžeš zaznačiť všetky svoje myšlienky, nápady, inšpirácie či rozhodnutia a naplánovať rozpočet, zasadací poriadok, svadobný deň aj svadobnú cestu. Hmm, lepšie raz vidieť ako stokrát počuť v tomto prípade platí absolútne.  

 

 

Kedy je čas zaobstarať si plánovač?

Odpoveď je, že je to veľmi individuálne. Ver svojmu pocitu. Ak si myslíš, že ho potrebuješ rok a pol pred svadbou, lebo tvoj obľúbený fotograf alebo vysnívané miesto sa rezervuje veľmi skoro, tak si ho zadováž vtedy. Ak máš pocit, že to zvládneš aj pol roka pred svadbou, môže byť.
Osobne si myslíme, že budeme mať dva druhy neviest – tie, ktoré si ho kúpia radšej skôr aby mali všetko pod kontrolou od začiatku, a potom tie, ktoré po plánovači budú siahať ako po záchrannom kolese pár týždňov pred svadbou, keď sa im celá organizácia začne sypať pod rukami. Ak si ten druhý prípad, tak dýchaj zhlboka, nič nie je stratené! :)

 

 

Ako budú fungovať zľavy od dodávateľov?

Veľmi jednoducho. Všetky podrobnosti sa dozvieš priamo v plánovači. Ale prezdradíme, že v každom plánovači bude unikátny kód, pomocou ktorého sa preukážeš, aby si každý dodávateľ mohol overiť, že plánovač naozaj vlastníš. Samozrejme platí, že väčšina svadobných dodávateľov má obmedzené kapacity a na jeden termín stihne len jeden, či dva páry. Preto bude platiť, že kto skôr príde, ten skôr melie. Zľavy sú nerefundovateľné a neprenosné.

V svadobnom biznise sa pohybujeme roky, preto s väčšinou dodávateľov máme osobné vzťahy alebo skúsenosti a vieme dať za nich ruku do ohňa. Tí ostatní sú nám sympatickí svojou prácou, prístupom a pozitívnymi referenciami od predchádzajúcich neviest. 

 

 

Prečo práve názov Plán B ?

My radi hovoríme, že každá nevesta má plán A – že to celé zvládne sama.. že veď toho nie je až tak veľa.. koľké to zvládli, aj ja to dám. A podobne. Keď pochopíš, že dávať dokopy desiatky svadobných hostí, desiatky dodávateľov, osem rôznych intolerancií, štyri batolatá a pritom sa tváriť, že si šťastná budúca nevesta a všetko máš v malíčku, nie je to až také jednoduché. Ale stále tu máš nás s našim Plánom B, s ktorým budeš mať všetko pod kontrolou od začiatku a budeš mať čas sa na svadbu naozaj tešiť.

 

 

Ku každej jednej stránke sme pristupovali s láskou a snažili sa ju vyladiť do posledného detailu. Celý Plán B je o detailoch. Mysleli sme naozaj na všetko, a preto sa nemusíš báť, že Ťa niečo zaskočí.
V 7 kapitolách Ťa prevedieme každým krokom, ktorý je potrebný vykonať, aby ste si na konci plánovania zaslúžene užili svoju vysnívanú svadbu.
Svadobný plánovač je pripravený tak, aby sa dal prispôsobiť všetkým potrebám. Kapitoly si môžeš poprehadzovať podľa seba, listy ľubovoľne vyberať a vkladať.

Na 190 stranách nájdeš všetko, čo je kľúčové k naplánovaniu a zorganizovaniu svadby.
Okrem časového plánu a prakticky rozdelených kapitol je plánovač popretkávaný praktickými tipmi. Vybláznili sme sa aj na infografikách a tabuľkách, ktoré Ti pomôžu získať rýchly prehľad o rozpočte, pozvaných hosťoch či svadobnej ceste. Lebo čo si budeme hovoriť, po tom, ako zvládnete zorganizovať párty svojho života, si tú svadobnú cestu jednoducho zaslúžite!:)
Obsah a dizajnové prevedenie je niečo, na čom neprestaneme nikdy pracovať. Kvôli Tebe aj kvôli sebe.

 

https://www.instagram.com/salonlamour.sk/

https://www.instagram.com/5s_catering_events_decor/

https://www.instagram.com/weddingking.sk/

https://www.instagram.com/pribehsvadby/

http://lkstudio.sk/lovely-lights/portfolio/79/smilebox

https://www.instagram.com/lkstudio_lkstudio/