Svadba na golfovom ihrisku

Túžite po originálnej svadbe, ktorá by sa vymykala zo zaužívaného štandardu? V Skalici plnia aj takéto sny, a to priamo na golfovom ihrisku, odkiaľ si odnesiete aj jedinečné golfové fotografie.

Grafobal Group Golf Resort Skalica je miestom, kde sa stretávajú golfové špičky, začínajúci hráči a všetci tí, ktorým učaroval golf. Ak aj vy patríte do tejto skupiny a premýšľate nad ideálnym miestom pre svoj svadobný obrad, tak neváhajte a čo najskôr si zarezervujte svoj svadobný termín. 

1. Mať svadbu na tak originálnom mieste, akým je golfové ihrisko nie je vôbec zaužívaným štandardom. V ktorých častiach golfového ihriska sa môže svadobný obrad uskutočniť?

 

  • na jamke č. 18 s výhľadom na celé ihrisko
  • na jamke č. 10 pod orechom s výhľadom na vinohrady
  • na polostrove pri jazere medzi jamkami s výhľadom na celé ihrisko

 

 

2. Vaše golfové ihrisko Grafobal Group Golf Resort Skalica sa rozprestiera v obklopení pravej skalickej prírody v hlavnej úlohe so svahovými vinicami. Aké vína miestnych značiek máte v ponuke vínneho lístka a ktoré by ste odporúčali na svadobnú hostinu?

V našom vínnom lístku si svadobčania nájdu vína od najlepších skalických vinárov, ako napríklad Horváth, Winterberg, Vysoké Pole, Vinpera, ROD Skalica

 

 

3. Aké služby okrem zorganizovania samotného slávnostného obradu poskytujete v spojení so svadbou? 

Zabezpečenie cateringu, v prípade záujmu vieme zabezpečiť výzdobu, ozvučenie a osvetlenie, fotografické a video služby

 

 

4. Golfový rezort v Skalici je veľmi obľúbeným a teda aj značne frekventovaným miestom, kde sa stretávajú profesionálni a aj menej skúsení hráči golfu. Okrem toho Golf Club Skalica organizuje aj viaceré významné turnaje konajúce sa na domácom ihrisku. Koľko voľných termínov na svadobný obrad v exteriéri rezortu máte v priebehu jedného roka a aká vysoká je ich obsadenosť?

11-12 termínov svadieb za rok a 100% obsadenosť

 

 

5. Koľko týždňov resp. mesiacov je vhodné rezervovať si termín svadobného obradu na golfovom ihrisku a s akou sumou by mali snúbenci počítať?

Je to individuálne aj na základe vybraného termínu, pretože letné mesiace sú lukratívne a termíny v letných mesiacoch sú rýchlo obsadené. Určite by si ale snúbenci mali rezervovať svoj termín obradu aspoň 12 mesiacov vopred. Obrad je možný od 200 eur

 

 

6. Súčasťou golfového rezortu je aj výnimočná Reštaurácia na golfe, ktorá je s golfovou scenériou dokonalým miestom pre svadobnú hostinu. Akú kapacitu svadobných hostí ponúka vaša reštaurácia a ako je možné rezervovať si priestory reštaurácie na súkromnú akciu?

Maximálna kapacita reštaurácie pre svadby je 130 hostí, ale ideálne do 90 hostí. Rezervovať priestory reštaurácie pre svadby a iné súkromné akcie si záujemci môžu na: 

 

7. Ponúkate v rámci golfovej tematike aj možnosť zakomponovania golfovej hry do svadobného programu

Áno, ponúkame. 

 

 

8. V prípade väčšieho počtu detských hostí je možnosť vyplniť im v priebehu programu čas výukou golfovej hry?

Áno, je to možné. 

 

9. Aké jedinečné fotografie si môžu novomanželia odniesť práve z vášho rezortu? 

Novomanželia sa môžu nechať vyfotografovať v golfovom autíčku, pri hraní golfu, môžu si za účelom fotografovania vypožičať hráčske vybavenie, vyfotografovať sa pri hraní footgolfu i so scenériou viníc

 

 

10. Kde sa váš rezort nachádza a aké ubytovacie možnosti pre svadobčanov sa nachádzajú v jeho okolí?

Náš rezort sa nachádza v extraviláne medzi mestom Skalica a skalickými vinohradmi. Návštevníci sa k nám môžu dostať za pár minút autom zo Skalice. V blízkom okolí nášho ihriska sú pre svadobčanov možnosti ubytovania Penzióne Vinica, ktorý sa nachádza hneď nad naším ihriskom, alebo Penzióne Studnička, ktorý je len o pár krokov ďalej.  V meste Skalica je tiež veľa rôznych ubytovacích zariadení, ktoré môžu svadobčania využiť, napríklad Hotel Sv. Ľudmila, Hotel Sv. Michal, Penzión Club Skalica a rôzne iné. 



 

11. Akým spôsobom je možné vás kontaktovať? 

telefonicky - tel. č.: 0910 274 021

mailom: recepcia@golfskalica.sk, restauracia@golfskalica.sk  

 

Za rozhovor ďakujem pánovi Jaroslavovi Žákovi, prevádzkarovi reštaurácie, Grafobal Group Golf Resort Skalica, a. s.

Linky:

https://www.golfskalica.sk/

https://www.golfskalica.sk/restauracia/

https://www.golfskalica.sk/sluzby/#eventy

https://www.golfskalica.sk/sluzby/#ubytovanie

http://www.hotelsvataludmila.sk/

http://www.hotelsvmichal.sk/

https://penzionskalica.eu/

http://penzion-golf-maxim.slovakiahotel.net/cs/

https://ustudanky.sk/ubytovanie-u-studanky/

https://www.google.com/maps/place/GRAFOBAL+GROUP+GOLF+RESORT+SKALICA+a.s./@48.822574,17.218926,14z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x42b6e74ad983d17a!8m2!3d48.822574!4d17.218926?hl=sk-SK

 

INFO:

Kategória: Svadobné chaosy 

Rozsah:  stredne dlhý článok (2,3 NS)

Približná dĺžka čítania: 5 minút

Autor: Zuzana Bánska